test

Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut

Hakuaika päättyy  13.10.2023 14:00

Sinä vammaissosiaalityöstä kiinnostunut sosiaalityöntekijä, toivottavasti kiinnostut tästä!

Haemme reipasta, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja joustavalla työotteella varustettua sosiaalityöntekijää Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja vammaispalveluun palvelualue 5 (Raisio, Naantali).

Sosiaalityöntekijänä vastaat asiakkaan palvelutarpeen arvioinnista, asiakasprosessin koordinoinnista ja palvelusuunnitelmien laadinnasta. Sosiaalityöntekijänä toimit myös asiakkaan vastuusosiaalityöntekijänä erityisen tuen asiakkaille.

Sosiaalityöntekijän tehtävänkuvassa painottuu itsenäinen päätöksenteko sosiaalihuoltolain, vammaispalvelulain ja erityishuoltolain mukaisista palveluista. Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä hallitsee sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän, vammaispalvelua ohjaavat keskeiset lait ja hyvän hallinnon periaatteet.

Vammaispalvelun asiakastyössä tehdään runsaasti yhteistyötä moniammatillisissa verkostoissa sekä asiakkaan omaisten ja lähiverkostojen kanssa. Työ vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja haasteellisissa asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Työympäristönä sinulla on avoin ja innostuva työyhteisö, joka vaativassa työssä pitää yllä hyvää työilmapiiriä ja tukee sinua haasteellisissa asiakastilanteissa. Työssä on mahdollisuus tehdä etätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Annamari Tuominen, p. 040 144 7405 25.9.2023 klo 12-13 ja 6.10.2023 klo 13-14.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan