Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä vammaispalveluun Varkauteen - Varkauden kaupunki

Hakuaikaa jatketaan : Varkaudessa on avautunut haettavaksi vammaispalvelun sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Vammaispalvelun tiimiin kuuluu on kaksi sosiaalityöntekijää, joista toinen on johtava sosiaalityöntekijä ja 1,5 sosiaaliohjaajaa.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaispalvelulain ja kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukaiset palvelutarvearvioinnit ja palvelusuunnitelmien laatimiset sekä viranhaltijapäätösten teko Varkauden ja Joroisten vammaispalvelussa.

Hyvät verkostoyhteistyötaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat työssä onnistumisen edellytys. Arvostamme kehittävää ja rohkeaa työotetta. Etätyöhön on mahdollisuus, ajokortti on välttämätön.

Tehtäväkohtainen palkka on 3534,32 € ja lisäksi maksetaan sitoutumislisää 300 €/ kk vuoden 2022 loppuun, lisä maksetaan 3 kk välein.

Työpiste sijaitsee hyvinvointikeskus Aallossa Varkaudessa. Kuopiosta on hyvät kulkuyhteydet Varkauteen. Varkauteen työhön muuttavalle on tarjolla edullinen asunto ensimmäisen puolen vuoden ajalle, lue lisää http://varkaus.fi/asuntokampanja.

Virkaan valitun on velvollisuus ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta, johon on mahdollisuus liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen voi lähettää osoitteella Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, vammaispalvelut, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä "Sosiaalityöntekijä".

Lisätietoja

https://www.varkaus.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut-0?navref=main-menu
https://www.wartalo.fi/toihin-varkauteen-katso-asumiskampanjat-2022-tasta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anna-Reeta Buchen, sähköpostilla anna-reeta.buchen@varkaus.fi, Palvelualuepäällikkö Laura Vornanen, laura.vornanen@varkaus.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, Varkaus, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat