test
Sosiaalityöntekijä, vammaissosiaalityö - Espoon kaupunki

OLETKO SE SINÄ?

Sosiaalityön ammattilainen, tule työskentelemään kanssamme Espoon vammaissosiaalityöhön. Asiakkainamme ovat kaikenikäiset espoolaiset. Olet avainasemassa vammaisen henkilön asiakasprosessin hallinnassa. Työtä tehdään asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Sosiaalityöntekijänä työskentelet myös aktiivisesti muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, joten saat käyttää osaamistasi laaja-alaisesti. Kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Työtämme teemme lean-ajattelun mukaisesti.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen, painopisteenä verkostotyön kehittäminen. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja.

Espoon kaupungin tarjoamien työsuhde-etujen lisänä. Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Toimistomme koostuu yhteensä noin 40 hengen sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien kokonaisuudesta, jossa on mahdollista hyödyntää kunkin omia vahvuuksia sekä aiempaa osaamista. Meillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus sekä asiakastiimit ja esihenkilön henkilökohtainen asiakastyön tuki. Esihenkilötyötä teemme valmentavan esihenkilömallin mukaisesti. Teemme työtä palveluittain, postinumeroalueittain sekä ikäryhmittäin. Lisäksi Espoon vammaispalveluissa on myös tehtäviä, jotka kohdentuvat kaikkiin ikäryhmiin. Haemme sosiaalityöntekijää avoimeen sosiaalityön virkaan. Aloitusaika on sovittavissa. Meillä on mahdollista yhteensovittaa elämän eri osa-alueita, ja työajan muutokset työsuhteen aikana ovat halutessasi mahdollisia. Avoimen viran osalta on mahdollista tehtävänsisältöä sopia tarkemmin esimerkiksi alueperustaiseksi vammaissosiaalityöksi tai asumisen eri prosesseihin keskittyväksi. Sinulla on uniikki mahdollisuus vaikuttaa tehtävänsisältöön yhdessä johtavien sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Henna Nordström (henna.nordstrom@espoo.fi)

Lisätietoja

Espoon vammaispalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 2A, 4 kerros, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat