Sosiaalityöntekijä, vammaissosiaalityö, Espoo

Hakuaika päättyy  23.7.2024 15:45

Sosiaalityöntekijä, tule joukkoomme huolehtimaan vammaisten henkilöiden osallisuudesta ja ihmisoikeuksista!

Vammaissosiaalityössä työskentelee virassa olevia sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä ja johtavia sosiaalityöntekijöitä. Lisäksi sosiaalityön prosesseja tukee toimistosihteeritiimi. Tämä tehtävä kohdistuu Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen lasten ja nuorten tiimiin, jonne haetaan sosiaalityöntekijää.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat muun muassa kotikäynnit ja verkostoneuvottelut, asiakkaiden palvelutarpeenarviointien ja asiakassuunnitelmien laatiminen sekä palvelupäätösten tekeminen. Palveluja ja tukitoimia myönnämme lain omaishoidontuesta, sosiaalihuoltolain, vammaispalvelulain ja erityishuoltolain nojalla.

Vammaissosiaalityö on monipuolista, vaihtelevaa ja mielenkiintoista, joten sosiaalityöntekijä pääsee käyttämään osaamistaan laaja-alaisesti. Jos pidät asiakkaille tarkoitettujen palvelujen ja palvelukokonaisuuksien koordinoimisesta, tämä työ on juuri sinua varten. Työtä tehdään niin asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kuin muiden perhe- ja sosiaalipalvelujen ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Työhön saa tukea viikoittaisissa tiimeissä omalta tiimiltä ja kokeneilta esihenkilöiltä. Lisäksi koko työyhteisömme auttaa ja tukee toisiaan.

Saamme uuden vammaispalvelulain 1.1.2025, ja organisaatiorakennettamme ollaan uudistamassa vastaamaan uuden lain mukaisiin palveluihin. Pääset osallistumaan keväällä 2025 järjestettäviin koulutuksiin sekä suunnittelemaan ja kehittämään uusia asiakastyön toimintatapoja ja palveluprosesseja yhdessä työyhteisön kanssa.

Laillistetuille sosiaalityöntekijöille Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue maksaa 200 euron sitouttamislisän tehtäväkohtaisen kuukausipalkan lisäksi.

Työpaikan nimi ja osoite: Itäinen vammaissosiaalityö / Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Kamreerintie 2 A, 02770 Espoo.
Työaika: 37h 45 min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä, ratkaisukeskeistä ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävä osaamista.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta vammaissosiaalityöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sanna Koivunen p. 040 636 9233 tai sanna.koivunen@luvn.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan