test

Sosiaalityöntekijä vammaisten asiakasohjaus

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen vammaisten asiakasohjaukseen Mikkeliin 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vammaispalvelut ovat osa sosiaalipalveluiden toimiala kokonaisuutta ja vastaavat vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista koko Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sosiaalityöntekijää. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä, jonka lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden palvelualueiden kanssa.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaispalvelun työntekijöiden tukeminen ja ohjaaminen päätöksenteossa ja asiakastyössä. Työtehtävät sisältävät myös asiakaspäätösten tekoa, asiakastyötä ja osallistumista asiakkaiden palveluiden järjestämiseen ja kehittämiseen. Työ painottuu erityistä tukea tarvitsevien palveluihin. Sosiaalityöntekijä osallistuu vammaisten rajoitustoimenpidepäätösten tekemiseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu sidosryhmätyöskentelyä ja muihin erilaisiin työryhmiin osallistuminen sekä yhteistyön kehittäminen muiden vastuualueiden ja verkostojen kanssa.

Tarjoamme kehittämis- ja koulutusmyönteisen työyhteisön. Pääset osallistumaan hyvinvointialueen vammaispalveluiden kehittämistyöhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta palveluiden järjestämisestä ja kehittämisestä, sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä. Tarvitsemme tiimiimme ennakkoluulottoman ja haasteisiin tarttuvan sosiaalityönosaajan.

Etelä-Savon hyvinvointialue tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Edellytämme valitulta hyviä työyhteisötaitoja, kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä sekä ajokorttia ja oman auton käytönmahdollisuutta. Eduksi katsotaan työkokemus ja vahva sosiaalityön osaaminen.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa vammaispalveluiden vastaava sosiaalityöntekijä Nina Lukkarinen p. 044-351 2552, nina.lukkarinen@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan