Sosiaalityöntekijä vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Sosiaalityöntekijä vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut hakee

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan OIVA -keskuksen keskitettyyn asiakas- ja palveluohjaukseen.

Sosiaalityöntekijä kuuluu OIVA-keskuksen keskitetyn asiakas- ja palveluohjauksen moniammatilliseen työyhteisöön. Työ sisältää ohjausta, neuvontaa, asiakastyötä palveluohjausta, palvelutarpeenarviointia sekä asiakaspäätöksentekoa. Suurin asiakasryhmä ovat iäkkäät Jyväskyläläiset.

OIVA-keskuksessa työtä tehdään moniammatillisesti. Työparina on toinen sosiaalityöntekijä ja työssä ovat tukena moniammatilliset OIVA-keskuksen tiimit. Sosiaalityöntekijä on palveluohjaajien tukena haastavissa asiakastilanteissa sekä ottaa vastuuta asiakkaista kenen elämäntilanteessa ja arjessa on useita haasteita. Keskeinen osa työtä on ratkaisujen etsiminen, asiakkaan tarvitsemien palveluiden ja tukitoimien arviointi ja suunnittelu sekä järjestäminen.

Toivomme, että olet valmis kartuttamaan työsi kautta monenlaista asiantuntijuutta ja pidät erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Omaat avointa uteliaisuutta ja kunnioittavaa elämänasennetta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (3§, 7 § ja 32 §) mukainen pätevyys. Eduksi katsomme kokemuksen gerontologisesta sosiaalityöstä tai muusta ikääntyneiden kanssa tehdystä työstä sekä palvelujärjestelmän tuntemuksen. Lisäksi eduksi katsomme rakenteellisen sosiaalityön sekä sosiaalisen raportoinnin osaamisen. Tehtävä on liikkuva, joten eduksi on, jos sinulla on mahdollisuus oman auton käyttämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pyritään järjestämään 24.10. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anna-Liisa Heiskala, puh. 014 266 2823 (ei viikolla 42)
Palvelupäällikkö Kirsi Santama puh. 014 266 3912 (viikolla 42)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!