Sosiaalityöntekijä / Vastaanottokeskus - Tampereen kaupunki

Tampereen vastaanottokeskus on Tampereen kaupungin ylläpitämä ja sijaitsee entisen Kaupin sairaalan tiloissa. Keskuksessa on 200 majoituspaikkaa aikuisille ja lapsiperheille. Vastaanottokeskus järjestää lakisääteiset vastaanottopalvelut Tampereen vastaanottokeskuksessa kirjoilla oleville turvapaikanhakijoille.

Sosiaalityöntekijät vastaavat eri lakien (mm. sosiaalihuoltolaki, laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta) sekä Maahanmuuttoviraston ohjeistusten mukaisten sosiaalipalvelujen järjestämisestä vastaanottokeskuksessa. Työ sisältää sekä itsenäisiä asiakastapaamisia että yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Työnkuva kattaa laaja-alaisuudessaan ja monipuolisuudessaan turvapaikanhakijat yksilötasolta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Koko henkilökunnan tuki on meillä työntekijän keskeinen voimavara!

Tarjoamme koulutuksia ja mahdollisuuden työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan kokemus maahanmuuttajatyöstä, lastensuojelusta tai aikuissosiaalityöstä,
monikulttuurinen työote, hyvät stressinhallinta- ja oman työn johtamisen taidot sekä hyvät vuorovaikutustaidot asiakastyössä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen johtaja Anneli Salakari, p. 040 639 7732, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 4.12.2020.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen johtaja Anneli Salakari, p. 040 639 7732, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Psykososiaalisen tuen palveluryhmä
Osoite: Parantolankatu 6, 33500 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka