Sosiaalityöntekijä, virka - Porvoon kaupunki

Sosiaalityöntekijä, virka - Porvoon kaupunki

Haemme Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystykseen sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 1.4.2019 lähtien.

Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystys vastaa virka-ajan ulkopuolisesta akuutista sosiaalityöstä ja kriisityövalmiudesta Itä-Uudellamaalla viiden kunnan alueella. Sosiaalityöntekijän työparina on sosiaaliohjaaja tai kriisityöntekijä. Sosiaalipäivystyksen tehtävät painottuvat lastensuojelutilanteiden arviointiin, mutta myös aikuisten ja vanhusten kanssa tehtävään kiireelliseen sosiaalityöhön. Lisäksi kriisityön tehtävät kuuluvat työnkuvaan.

Työ on kolmivuorotyötä. Työ edellyttää itsenäistä työotetta sekä rohkeaa päätöksentekokykyä ennakoimattomissa tilanteissa, mutta pääsääntöisesti työtä tehdään työparityöskentelynä. Kielivaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen hyvä taito katsotaan eduksi. Kokemus sosiaalipäivystystyöstä, lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä tai kriisityöstä ovat myös hakijalle eduksi.

Työssä pääset kehittämään osaamistasi sosiaalipäivystyksen monipuolisissa työtehtävissä. Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Sosiaalityöntekijän työaika on 114,45 tuntia/ 3 viikkoa.

Porvoon kaupunki on savuton työpaikka ja työpaikan osoite on Nordenskiöldinkatu 20 A, 06100 Porvoo.

Lähetä hakemuksesi 01.03.2019 klo 15.00 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/ita-uudenmaan-sosiaalipaivystys

Lisätietoja antaa vs. Palvelupäällikkö Krista Lyyra, puh. 040 778 4490 ja Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystyksen esimies Kirsi Nurme puh. 040 350 9401.

Itä-Uudenmaan sosiaalipäivystys
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan