Sosiaalityöntekijä, virka, aikuissosiaalityö, Raahe

Hakuaika päättyy  19.8.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana sosiaalityöntekijän virka Rannikon aikuissosiaalityössä, työpisteen sijainti on Raahe.

Työpisteen sijainti on Raahe, mutta työskentelyä voi olla myös muissa Rannikon alueen kunnissa (Siikajoki, Pyhäjoki, Kalajoki ja Merijärvi).

Sosiaalityöntekijän tehtävänä aikuissosiaalityössä on sosiaalihuoltolain mukaisten palvelutarpeen arvioiden, asiakassuunnitelmien ja palvelupäätösten tekeminen. Vastuullasi ovat erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat. Työssäsi arvioit asiakkaiden palveluntarvetta, ohjaat asiakkaita tarvittaviin palveluihin, koordinoit palvelukokonaisuuksia ja arvioit kuntoutumisen edellytyksiä ja edistymistä yhdessä aikuissosiaalityön tiimin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Panostamme tavoitteelliseen ja tulokselliseen aikuissosiaalityöhön. Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän aikuisten parissa tehtävässä sosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön kanssa. Olemme työkaveria arvostava, vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet olosi mukavasti vastaanotetuksi uudessa työpaikassasi. Sinulla on halutessasi mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Työssä liikutaan useamman kunnan alueella, joten mahdollisuutta oman auton käyttöön edellytetään.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Lisäksi toivomme sinulta innokkuutta ja ideoita työn kehittämiseen.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtävässä maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 31.12.2024 saakka määräaikainen rekrytointilisä 200 eur/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko, kysy lisää!


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Sari Ängeslevä, p. 044 469 1552. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan