Sosiaalityöntekijä, virka, ikäihmisten palveluohjaus, Ii

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:30

Sosiaalityöntekijä, tule vahvistamaan ikäihmisten palveluohjausta! Haemme Ikäkeskus Oulunkaaren alueelle (Vaala, Utajärvi, Pudasjärvi ja Ii) sosiaalityöntekijää virkaan. Työskentelypaikkakunta on Ii ja etätyömahdollisuutta suositaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ikäihmisten parissa kannustavassa ja kehittämismyönteisessä yksikössämme. Tervetuloa mukavaan tiimiin kehittämään laadukasta ja asiakaslähtöistä gerontologista sosiaalityötä!

Ikäihmisten palveluohjauksessa myönnetään kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali- ja asumispalveluita yli 65- vuotiaille. Työtehtäviin sisältyvät mm. erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, huoli-ilmoitusten käsittely, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on asiakkaan tilanteen selvittäminen ja arviointi yhdessä moniammatillisen verkoston kanssa. Työssäsi tuet yksikön palveluohjaajia ja muita viranomaisia sosiaalityön kysymyksissä ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tunnistamisessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä moniammatillisen työotteen hallintaa laajoissa palveluverkostoissa. Eduksi katsotaan kehittämismyönteisyys ja kokemus gerontologisesta sosiaalityöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja kutsu haastatteluun voi tulla ennen hakuajan loppumista.

Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat ajalla 28.6.-26.7.2024 vastuuyksikköpäälliköt Kati Haataja, (Ikäkeskus Lakeus), p. 044 497 0132,

Lilja Kettunen (Ikäkeskus Oulunkaari), p. 040 671 2944 ja vastuualuepäällikkö Anu-Birgitta Lämsä, p. 040 351 1583.

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan