Sosiaalityöntekijä, virka, Ikäkeskus Rannikko

Hakuaika päättyy  26.7.2024 14:30

Sosiaalityöntekijä, tule töihin kehittämismyönteiseen ja iloiseen tiimiin! Haemme Pohteen ikäihmisten palveluiden Rannikon lähi- ja aluepalveluihin ikäkeskukseen sosiaalityöntekijää virkaan.

Viran toimialueena ovat seuraavat paikkakunnat: Kalajoki, Merijärvi, Pyhäjoki, Raahe ja Siikajoki. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttö on tehtävän kannalta välttämätöin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ikäihmisten parissa kannustavassa ja kehittämismyönteisessä yksikössämme. Tervetuloa mukavaan tiimiin kehittämään laadukasta ja asiakaslähtöistä gerontologista sosiaalityötä!

Ikäihmisten palveluohjauksessa myönnetään kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaalipalveluita yli 65-vuotiaille. Työtehtäviin sisältyvät mm. erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, huoli-ilmoitusten käsittely, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on asiakkaan tilanteen selvittäminen ja arviointi yhdessä moniammatillisen verkoston kanssa. Työssäsi tuet yksikön palveluohjaajia ja muita viranomaisia sosiaalityön kysymyksissä ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden tunnistamisessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä moniammatillisen työotteen hallintaa laajoissa palveluverkostoissa. Eduksi katsotaan kehittämismyönteisyys ja kokemus gerontologisesta sosiaalityöstä. Järjestämme perehdytyksen tehtävään.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 370 eur/kk vuoden 2024 loppuun asti.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja kutsu haastatteluun voi tulla ennen hakuajan loppumista.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. vastuuyksikköpäällikkö Johanna Nissinen, p. 044 469 1596. Sähköposti: johanna.nissinen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan