Sosiaalityöntekijä, virka, lastensuojelu, Oulu

Hakuaika päättyy  24.6.2024 14:30

Meillä on haettavana lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöntekijän vakinainen virka itäisen lastensuojelun sosiaalityön yksikössä Oulussa.

Tehtäväalueena on Oulun kaupungin Myllyojan ja Kiimingin alueen lastensuojelu, joka vastaa alueensa lastensuojelun avo- ja sijaishuollosta sekä alaikäisten jälkihuollosta. Jälkihuollon yksikkö koordinoi jälkihuollon kokonaisuutta ja vastaa täysi-ikäisten jälkihuollosta.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lastensuojelutyön resurssit entistä enemmän lapsen ja perheiden kanssa työskentelyyn. Sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 30 alle 18-vuotiasta asiakasta.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesihenkilö ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu 12 sosiaalityöntekijää ja vastuuyksikköpäällikkö. Työpiste sijaitsee Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä lastensuojelun lakiin, sisältöihin ja ilmiöihin liittyviä koulutuksia.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lastensuojelutyö avo- ja sijaishuollossa on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä. Asenne ja suhtautuminen lastensuojeluun on tärkeää sekä halu oppia ja kehittyä. Meillä saat tukea huippuhyvässä tiimissä!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tästä linkistä pääset katsomaan TE-live -tallenteen koskien lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviä Pohteella: https://te-live.fi/lahetykset/6L6vnOKXm


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Päivi Räinä, p. 040 198 6165 ja vastuualuepäällikkö Carita Haapala, p. 044 703 6217. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan