Sosiaalityöntekijä, virka, vammaispalvelut, Kuusamo

Hakuaika päättyy  29.7.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen vammaispalvelujen toimialueella yhteisten palvelujen osaamiskeskuksessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka vammaispalveluissa. Viran toimipisteenä on Kuusamo.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme vammaispalveluista innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja asiakaslähtöistä vammaispalvelua monialaisessa yhteistyössä. Tiimiisi kuuluu sosiaalityöntekijöitä, palveluohjaajia ja vastuuyksikköpäällikkö. Sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn. Tarjoamme sinulle kiinnostavan työtehtävän vammaispalvelu asiakkaiden parissa, kilpailukykyisen palkan sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön.

Vammaispalvelujen osaamiskeskuksessa myönnetään vammaisille henkilöille kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaalipalveluita. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaan palvelutarpeiden arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen sekä päätöksenteko asiakkaan hakemista palveluista (mm. kuljetuspalvelu, henkilökohtainen apu). Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja liikkuvaa. Tarjoamme työsi tueksi tiimin ja esihenkilön tuen, viikoittaiset tiimipalaverit sekä työnohjauksen.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, kokemusta vammaisten asiakkaiden kanssa tehtävästä työstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä asennetta kehittämiseen. Eduksi katsomme työtä keskeisesti ohjaavien lakien kuten vammaispalvelu-, sosiaalihuolto, omaishoidon tuki- ja toimeentulotukilain sekä kehitysvammaisten erityishuoltolain tuntemuksen ja taidon soveltaa niitä käytännön asiakastyössä. Työ soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Miia Luokkanen, p. 044 419 5027, sähköposti: mia.luokkanen@pohde.fi ja vastuualuepäällikkö Minna Mikkola, p. 044 703 6472, sähköpostitse minna.j.mikkola@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan