Sosiaalityöntekijä - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Sosiaalityöntekijä - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana sosiaalityöntekijän toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Asiantuntijapalveluiden palvelualueella.

Sosiaalityöntekijä toimii itsenäisenä asiantuntijana terveydenhuollon sosiaalityötä koskevissa kysymyksissä. Täytettävään tehtävään kuuluu moniammatillinen potilastyö sekä somaattisessa erikoissairaanhoidossa olevien aikuispotilaiden ja heidän omaistensa sosiaaliturvaan ja kuntoutuspalveluihin liittyvä neuvonta ja ohjaus myöhemmin sovittavissa hoitoyksiköissä. Arvostamme aiempaa kokemusta terveydenhuollon ja kuntoutuksen sosiaalityössä sekä ruotsinkielen taitoa.

Sosiaalityöntekijät kuuluvat Turun yliopistollisen keskussairaalan Asiantuntijapalveluiden toimialueen sosiaalityön palveluyksikköön. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua työn kehittämiseen ja saada ammatillista vertaistukea.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen laillistus.

Aiempi työkokemus terveydenhuollon ja kuntoutuksen tehtävissä ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja antaa palvelualuejohtaja Anja Kylävalli, p. 02 313 2795 sekä johtava sosiaalityöntekijä Erkki Pitkänen, p. 02 313 1702.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks palvelualue 1 Asiantuntijapalvelut
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan