test
Sosiaalityöntekijä, vuorotteluvapaan sijaisuus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako työ päihdeasiakkaiden parissa? Haemme Malmin päihdepoliklinikalle sosiaalityöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen.

Päihdepoliklinikkamme ovat osa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan asioissa muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Työ on itsenäistä ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviin kuuluu vastata uusien, erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista. Lisäksi tehtäviin kuuluu psykososiaalinen hoito ja kuntoutus ja riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen. Hoito-ohjelmiin voi kuulua yksilö- ja ryhmämuotoista hoitoa ja kuntoutusta, työskentelyä perheiden ja pariskuntien kanssa, läheisten neuvontaa ja tukea ja verkostotyötä.

Etsimme yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut ammatillisesti haastavasta ja mielenkiintoisesta tehtävästä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut, esim. työmatkasetelit sekä ammattiasi ja työssä kehittymistäsi tukevaa koulutusta ja työnohjausta. Sosiaalityöntekijällä on käytettävissään oma työhuone.

Haastattelut toteutetaan pääsääntöisesti tiistaina 30.11. klo 14 - 16 ja keskiviikkona 1.12. klo 14 - 16.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lisäksi edellytämme:
- valmiutta asiakasryhmien ohjaamiseen
- hyviä yhteistyötaitoja

Luemme eduksi:
- aiemman työkokemuksen päihdetyöstä, psykiatriasta tai aikuissosiaalityöstä

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Malmin päihdepoliklinikka
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-02-485-21
  • 17.1.2022 - 19.7.2022
  • 3424,78 e/kk
  • 12.11.2021 - 10.12.2021 15:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

va. johtava sosiaalityöntekijä Tiina Ranta
p. 040 6796 955

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Malmin päihdepoliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Soidinkuja 6 A, 00700 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat