Sosiaalityöntekijäksi Kouvolan lastensuojeluun - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule sosiaalityöntekijäksi Kouvolan lastensuojeluun

Haemme Kouvolan tiimeihin kolmea (3) sosiaalityöntekijää, alkaen 27.4.2021 ja kahden viran osalta aloituspäivä on 1.6.2021

Haluatko tulla tekemään kanssamme laadukasta lapsi- ja perhekohtaista lastensuojelua ja mennä kohti lastensuojelun systeemistä toimintamallia? Olisitko etsimämme uusi työkaveri?

Tiimejä Kymsoten lastensuojelun sosiaalityössä on kolme: yksi Kouvolassa, yksi Kotkassa ja yksi Haminassa.

Kouvolan lastensuojelussa (Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola) työskentelee 15 sosiaalityöntekijää, 9 sosiaaliohjaajaa,12 perheohjaajaa, 4 lastensuojelun perhehoidon ja laitoshoidon koordinaattoria, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää, johtava sosiaalityöntekijä (asiantuntija), vastaava johtava sosiaalityöntekijä (vastaa koko Kymsoten lastensuojelusta) sekä 3 toimistosihteeriä ja asiakasneuvoja. Samoissa tiloissa kanssamme työskentelee myös alkuarviointi-tiimi ja perheiden sosiaalityö.

Lastensuojelun tiimejä Kouvolassa on yhteensä viisi. Tiimeissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia sekä perheohjaajia. Lastensuojelun työntekijöitä on koulutettu systeemiseen (suhdeperustaiseen) ajattelumalliin. Tavoitteena on kouluttaa koko lastensuojelun sosiaalityön henkilöstö vuosien 2019-2021 aikana.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä toimit lapsi- ja perhekohtaisen lastensuojelun sosiaalityössä lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työn sisältö on monipuolista ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa. Työssä tarvitaan itsenäistä työotetta, mutta samalla saat työparin ja tiimin tuen. Meille on mahdollistettu säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Täydennyskoulutustarpeita, tyhy- ja kehittämispäiviä suunnittelemme yhdessä. Teemme osan työstä etänä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ ). Eduksi luetaan kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Työ edellyttää liikkumista, joten ajokortti on suositeltava. Virkasuhteeseen valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§/2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Koeaika vakituisessa virassa on 6 kk

Tehtäväkohtainen palkka on 3772,40e/kk.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Teija Järvinen p 0400 853 232 ja johtava sosiaalityöntekijä Sirpa Piippo p 0442238885

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Sinulle suositellut työpaikat