Haemme sosiaalityöntekijää kuntayhtymän palvelukseen määräaikaiseen virkaan lastensuojelun avohuollon tehtäviin 31.12.2021 asti, minkä jälkeen määräaikaisuuden jatkuminen arvioidaan.

Sosiaalityössä tukenasi on kehittämismyönteinen ja innostunut työyhteisö. Tarjoamme ammattitaitoisen työryhmän tuen, mahdollisuuden etätyöhön sekä joustavat työajat. Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä tarjoamme kuntalaisille palveluja varhaisessa vaiheessa ja lastensuojelun avohuollon asiakasmäärämme ovat kohtuullisia. Kessotessa on erillinen sijais- ja jälkihuollon tiimi.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu suunnitelmallinen avohuollon sosiaalityö.
Käytössämme on systeeminen lastensuojelutyö. Sosiaalityöntekijä on mukana virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen tiimissä.

Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Käytössämme on ProConsona -asiakastietojärjestelmä.

Määräaikainen virka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelijat huomioidaan.

Edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka on 3511,62 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Piia Kotikivi p. 044-312 4352 tai piia.kotikivi@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsi- ja perhepalvelut

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden perustason sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Sinulle suositellut työpaikat