Sosiaalityöntekijän sijaisuuksia Oulussa - Oulun kaupunki

Haemme nyt Oulun kaupungin lastensuojeluun SOSIAALITYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuuksiin on kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä toimii perheen kanssa yhteistyössä suotuisan kasvuympäristön luomisessa. Tavoitteena on, että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.

Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen lastensuojelu, lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät kuten suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon ja jälkihuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa.

Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää paljon verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tukenasi ovat koko tiimi ja monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita. Tiimeissä kehitämme yhdessä lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluja, joissa hyödynnetään muun muassa sähköisiä kanavia.

Oulun kaupungin lastensuojelun työntekijät kertovat työstään myös Facebookissa: https://www.facebook.com/oulunlastensuojelu/

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Sijaisuuteen valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viransijaisuuden vastaanottamista.

Voit hakea sijaisuuksiin sähköisesti tämän ilmoituksen kautta kohdasta "Hae työpaikkaa" tai osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12351/2020. Sijaishaku on jatkuva ja voimassa 30.9.2021 klo 15.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimiehet Mirva Ylianttila p. 044 703 4798 ja Anu Jämsä p. 044 703 4850. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lastensuojelupalvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Sinulle suositellut työpaikat