Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän sijaisuuksia Oulussa - Oulun kaupunki

Lastensuojelun ammattilainen, tule meille Ouluun!

Sosiaalityöntekijämme vastaavat lastensuojelun avo- ja sijaishuollosta sekä alaikäisten jälkihuollosta. Jälkihuollon yksikkö koordinoi jälkihuollon kokonaisuutta ja vastaa täysi-ikäisten jälkihuollosta.

Haemme nyt Oulun kaupungin lastensuojeluun SOSIAALITYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin sijaisuuksiin.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostuneita sosiaalityöntekijöitä kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lastensuojelutyön resurssit entistä enemmän lapsen ja perheiden kanssa työskentelyyn. Sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 35 alle 18-vuotiasta asiakasta.

Sijaisuuksiin on kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä toimii perheen kanssa yhteistyössä suotuisan kasvuympäristön luomisessa. Tavoitteena on, että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.

Työtehtäviisi kuuluu lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät kuten suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon ja alaikäisten jälkihuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesimiehesi, kokenut lastensuojelun erityisasiantuntija ja huippujuristimme.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan. Meillä on käytössä mentorointimalli, joka tukee aloittelevan sosiaalityöntekijän ammatillista kehittymistä.

Innostuitko? Vireä tiimimme toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi!

Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää paljon verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tukenasi ovat koko tiimi ja monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita. Tiimeissä kehitämme yhdessä lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluja, joissa hyödynnetään muun muassa sähköisiä kanavia.

Oulun kaupungin lastensuojelun työntekijät kertovat työstään myös Facebookissa: https://www.facebook.com/oulunlastensuojelu/

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Sijaisuuteen valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viransijaisuuden vastaanottamista.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijöille maksetaan määräaikaista rekrytointilisää 150 €/kk 31.12.2022 saakka.

Tule tekemään merkityksellistä työtä yhdessä meidän kanssamme! Oulussa meininki on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä - menestyksen edellytyksiä. Täällä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi!

Voit hakea sijaisuuksiin sähköisesti tämän ilmoituksen kautta kohdasta "Hae työpaikkaa" tai osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12351/2020. Sijaishaku on jatkuva ja voimassa 31.12.2022 klo 15.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Carita Haapala, p. 044 703 6217 sekä palveluesimiehet Päivä Räinä, p. 040 198 6165 ja Minna Alapuranen, p. 050 564 3328. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lastensuojelupalvelut

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Sinulle suositellut työpaikat