Sosiaalityöntekijän sijaisuus - Eurajoen kunta

Sosiaalityöntekijän sijaisuus - Eurajoen kunta

Tervetuloa Eurajoelle sosiaalityön ammattilaisten joukkoon!

Eurajoella on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus 30.11.2019 asti. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityössä tukenasi on kehittämismyönteinen ja innostunut perhepalvelujen työyhteisö, johon kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi perhepalvelun sosiaaliohjaajaa sekä lapsiperheiden kotipalvelussa perhetyöntekijä ja hoitaja. Kunta haluaa panostaa lapsiperheiden hyvinvointiin ja tämän mukaisesti saamme perhepalveluihin lisäresurssina perhetyöntekijän vuoden loppuun saakka. Lastensuojelussa asiakasmäärät ovat kohtuulliset. Syksyllä alkavan koulutuksen jälkeen otamme käyttöön systeemisen lastensuojelun mallin. Työnohjaus on järjestetty.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelun tehtävistä, yhteistyökykyä, asiakastyön hallintaa sekä itsenäistä, positiivista ja asiakaslähtöistä työotetta. Käytössämme on ProConsona -asiakastietojärjestelmä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja

http://www.eurajoki.fi

sosiaalityön ja perhepalvelun päällikkö Ulla Leskinen, puh. 044 312 4347 tai perusturvajohtaja Alpo Komminaho, puh. 044 312 4354

Eurajoen kunta, Perusturva, Sosiaalityö ja perhepalvelut
Osoite: Kalliotie 5, 27100 Eurajoki

Eurajoki on n. 9000 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa. OL 3 rakentamisen myötä Eurajoesta on tullut asukaslukuun suhteutettuna Suomen kansainvälisin kunta.
Eurajoen kunnan arvoina ovat tuloksellisuus, oikeudenmukaisuus, vastuunkanto, jatkuva kehittäminen ja avoimuus. Päämääränämme on tehdä Eurajoesta seutukunnan paras paikka asua ja elää.
Hyvä ja vastuullinen henkilöstöpolitiikka on kunnalle keskeinen menestystekijä.
Eurajoen kunta on savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan