Sosiaalityöntekijän sijaisuus - Keuruun kaupunki

Keuruun lasten ja perheiden palveluissa haettavana
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus:

Keuruun lasten ja perheiden palveluissa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, viisi perhetyöntekijää sekä palvelusihteeri. Keuruulla toimii perhekeskus. Meillä on hyvät ja toimivat yhteistyöverkostot varhaiskasvatuksen, koulun ja perusterveydenhuollon kanssa. Palveluvalikkoa täydennetään tarvittaessa ostopalveluilla. Lapsiperheiden kotipalveluun on käytössä palveluseteli. Keuruulle on vahvistettu Lasten, nuorten ja perheiden Keuruu - Kehittämisohjelma 2018-2022. Keuruu on mukana myös lastensuojelun systeemisen toimintamallin kehittämisessä. Sosiaalityöntekijöiden asiakasmäärä on lastensuojelun suosituksen mukainen.

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus on avoinna tällä hetkellä ajalle 15.1.2021 - 21.5.2021, pidempi sijaisuus on todennäköinen.
Sosiaalityöntekijältä edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§ ja 32§ mukaista kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijäksi opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Lisäksi arvostamme kokemusta lastensuojelusta, sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteessa koeaika voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta.

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Alisa Veistämö p. 0400 428 013 tai alisa.veistamo@keuruu.fi

Keuruun kaupunki
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa. Lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa.

Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen.

Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Tervetuloa Keuruulle asumaan, ostoksille, liikkumaan ja harrastamaan, lomailemaan ja ennen kaikkea viihtymään!

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta