Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 500 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa. Vuoden 2023 alusta alkaen kuulumme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen.

Etsimme psykiatriasta kiinnostunutta sosiaalityöntekijää sijaiseksi lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön. Sinulla on hienot mahdollisuudet osallistua ennaltaehkäisevään työhön. Osa työntekijöistämme työskentelee perustasolla kouluilla ja osa erityistasolla.

Työtehtävissä keskeistä on asiakkaan sekä hänen perheensä tukeminen, ohjaus ja neuvonta. Työnkuvaan kuuluu asiakkaan ja perheen nykytilan selvittelyä, perheen toimintakyvyn tukemista, verkostotyötä, asiakkaan ja hänen perheensä ohjausta sekä neuvontaa yhdessä sairaanhoitajien, psykologin ja lääkäreiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös palvelutarpeen arviointia sekä muita sosiaalihuoltolain mukaisia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuteen on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävää täytettäessä huomioidaan myös sosiaalialalle soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon (sosionomi) suorittaneet.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Sijaisuuden hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Viransijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus voimassa tammikuun loppuun 2023 saakka.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Terhi Manni 044-4195324,
Osastonhoitaja Sanna Hänninen 040-6355390,
etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Psykososiaaliset palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat