Sosiaalityöntekijän sijaisuus, aikuissosiaalityö - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee sosiaalityöntekijän sijaista aikuissosiaalityöhön ajalle 1.2.-31.10.2021.

Tule mukaan kehittämään Raaseporin sosiaalipalveluja! Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn sosiaalipalveluosastolla. Osasto koostuu lapsi- ja perhepalveluista, aikuissosiaalityöstä ja vammaispalveluista.

Haemme nyt kokoaikaista sosiaalityöntekijän sijaista aikuissosiaalityöhön. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä kansliahenkilöstöä.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalityöntekijän kelpoisuus sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 7 § mukaan, Valviran rekisteröinti sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito.

Etsimämme henkilö on energinen ja viihtyy tiimityössä ja vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Odotamme henkilöltä sosiaalisia taitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta. Positiivinen suhtautuminen uusiin tapoihin ajatella sekä halu osallistua ja kehittää toimintaamme ovat myös ominaisuuksia, joiden avulla voit tukea ja ohjata asiakkaita heidän yksilöllisessä muutostyössään.

Aikuissosiaalityö on vaihtelevaa ja innostavaa ja vaatii joustavuutta sekä sopeutumiskykyä ja uudenlaista ajattelua. Apunasi on oman tehtävätiimisi lisäksi laaja moniammatillinen osaamisverkosto sekä kunnan sisällä että kunnassa toimivien yhteistyökumppaneiden keskuudessa.

Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Susann Forstén, puh. 019 289 2252, s-posti susann.forsten@raasepori.fi.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 331810. Hakuaika päättyy 25.1.2021 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Susann Forstén, puh. 019 289 2252, s-posti susann.forsten@raasepori.fi.

Aikuissosiaalityö
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta