Sosiaalityöntekijän sijaisuus / Aikuissosiaalityö - Tampereen kaupunki

Aikuissosiaalityön palveluissa tuotetaan sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea tamperelaisille ja orivesiläisille.

Haemme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen 24.8.2021 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointi, erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen sekä asiakkaan palvelukokonaisuuden koordinointi ja viranomaispäätökset. Tehtävänäsi on toimia sosiaalipalvelujen asiantuntijana erilaisissa, usein monialaisissa verkostoissa sekä osana asiakastyötä että rakenteellisen sosiaalityön tehtävissä (mm. toiminnan kehittäminen jne.). Aikuissosiaalityön palvelussa työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä toinen toisemme asiantuntemusta vahvistaen. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja pyrimme jatkuvasti kehittämään myös omaa osaamistamme. Työntekijöillä on säännöllinen tiimityönohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015, 7§, 32§ mukaan). Tehtävä edellyttää kokemusta sosiaalityön tehtävistä sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan työkokemus aikuissosiaalityöstä, tehtävän kannalta oleellisen lainsäädännön, sosiaaliturvan ja palvelujärjestelmän hyvä tuntemus ja soveltamiskyky, laaja-alainen asiakkaan tilanteen arviointitaito, kyky itsenäiseen päätöksentekoon sekä hyvät valmiudet monialaiseen yhteistyöhön.

Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, p. 040 639 7900 ja sosiaalityöntekijä Hanna Niskanen, p. 040 806 4757.

Hakuaika päättyy 21.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, p. 040 639 7900 ja sosiaalityöntekijä Hanna Niskanen, p. 040 806 4757.

Tampereen kaupunki, Aikuissosiaalityön yhteiset
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka