Sosiaalityöntekijän sijaisuus Keuruulla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Keuruun perhekeskuksen perheneuvolaan sijaisuuteen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ 4.1.-30.6.2021

Perheneuvolan sosiaalityöntekijän tehtävänä on toimia osana moniammatillista tiimiä sekä pitää itsenäistä vastaanottoa. Kasvatus- ja perheneuvontaan liittyvässä työssä painottuu ennaltaehkäisy ja varhainen tuki lasten, nuorten ja perheiden ongelmatilanteissa. Työssä toteutetaan arviointi-, ohjaus- ja hoitoprosesseja lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Tärkeinä yhteistyötahoina ovat mm. varhaiskasvatus, koulut, lastensuojelu sekä neuvolat.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen pätevyys.
Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus perheneuvolasta lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä moniammatillisesta työpari- tai verkostotyöstä sekä terapiatyöstä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja vs.
Essi Määttä
puh. 014 269 0072
essi.maatta@seututk.fi
Ylihoitaja
Sanna Porkka-Hokkanen
puh. 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi

Seututerveyskeskus
Osoite: Keuruuntie 22, 42700 Keuruu

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista sairaalahoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Katso www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka