Sosiaalityöntekijän sijaisuus / Lastensuojelun avohuollon palvelut itä - Tampereen kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen 31.7.2021 saakka.

Tehtävänä on lastensuojelun sosiaalityöntekijän viranomaistehtävät avohuollon tukitoimien suunnittelusta ja päättämisestä kiireellisiin sijoituksiin ja huostaanoton valmisteluun ja sijaishuollon tehtäviin. Työtehtävät sisältävät vaativaa asiakastyötä. Työtehtäviin kuuluu laaja-alainen yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 12 §:n mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä muu kielitaito.

Noudatamme viroissa koeaikaa, joka on alle vuoden kestävissä määräaikaisissa tehtävissä enintään puolet virkasuhteen kestosta. Viransijaisuuteen valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi ja vs. johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, puh. 044 423 5478, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi ja vs. johtava sosiaalityöntekijä Pia Silvennoinen, puh. 050 359 3956, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Lastensuojelun avohuollon palvelut
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka