Sosiaalityöntekijän sijaisuus / Sosiaalipalvelujen neuvonta - Tampereen kaupunki

Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen sosiaalipalvelujen neuvontaan, aikuissosiaalityön palveluihin 9.11.2020-29.3.2021.

Sosiaalipalvelujen neuvonnan sosiaalityöntekijä neuvoo ja ohjaa asiakkaita kiireajoilla ja kiireettömillä varattavilla asiakasajoilla. Ohjauksen ja neuvonnan lisäksi sosiaalityöntekijän tehtävään kuuluu palvelutarpeenarvioiden ja tarvittavien asiakaspäätösten kuten täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekeminen asiakkaille sekä asiakkaiden palveluohjaus. Sosiaalityöntekijät työskentelevät osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluu myös sosiaaliohjaajia, palveluneuvojia ja toimistosihteereitä. Sosiaalityöntekijät tekevät laaja-alaisesti yhteistyötä eri viranomaisten sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015, 7§, 32§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus (Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä). Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioidaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 12 §:n mukaiset kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt. Tehtävässä tarvitaan sosiaalipalveluiden ja etuuksien sekä niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta sekä kokemusta sosiaalityön tehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Muu kielitaito ja sekä kokemus aikuissosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale puh. 041 730 4006 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Taipale puh. 041 730 4006 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Tampereen kaupunki, Sosiaalipalvelujen neuvonta
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka