Sosiaalityöntekijän sijaisuus, työikäiset - Oulunkaaren kuntayhtymä

Oletko juuri Sinä etsimämme sosiaalityön ammattilainen? Jatkamme sijaisuuden hakuaikaa.
Oulunkaaren kuntayhtymän Pudasjärven perhepalvelujen työikäisten sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 11.1.- 8.11.2021 on haettavana 21.1.2021 klo 15:00 mennessä.
Työn aloittaminen 25.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työyhteisössämme tukenasi on monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita.
Sosiaalityöntekijänä teet tiimityön periaatteella tiivistä yhteistyötä työvoimapalvelujen, lapsiperheiden sekä päihde- ja mielenterveyspalvelujen kanssa. Tavoitteena on, että asiakkaat saavat työskentelyn aikana riittävän tuen sekä arvioinnin jälkeen ohjauksen tarvittavien palvelujen piiriin.
Työyhteisössämme on sosiaalityöntekijöiden lisäksi useita sosiaaliohjaajia, jotka voivat toimia työparina asiakastyössä. Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit sekä koulutusta ja työnohjausta. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty.

Arvostamme kokemusta sosiaalityön asiakasprosessin eri vaiheista, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheessa olevat sijaiskelpoiset hakijat.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Virkaan valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viransijaisuus täytetään neljän (4) kuukauden koeajalla.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Tuula Tolkkinen, tuula.tolkkinen@oulunkaari.com, p. 040 826 6480 ja
johtava sosiaalityöntekijä Satu Hillukkala-Mäkelä, satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com, p. 040 623 7488.

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut
Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!