Sosiaalityöntekijän sijaiuus - Vaasan kaupunki

Sosiaalityöntekijän sijaiuus - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sosiaalityöntekijän sijaista koti- ja laitoshoidon Ikäkeskukseen ajalle 18.2.-31.12.2019 (+ mahdollinen jatko).

Sosiaalityöntekijä tekee ikääntymiseen liittyvää palvelutarpeen arviointia fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitämiseksi sekä tukee ja auttaa ikääntyneitä vaasalaisia ja heidän omaisiaan vanhenemisen aiheuttamassa muutostilanteessa yksilöllisesti ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat henkilöt, mielellään maisterivaiheen opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

Edellytämme oman auton käyttöä.

Arvostamme monipuolista vanhussosiaalityön osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koeaika on viisi kuukautta.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Berit Kivimäki, puh. 040 480 2264
Vs. Ikäkeskuksen johtaja Kirsi Wik, puh. 040 722 9693

Sosiaali- ja terveystoimi / Ikäkeskus
Osoite: Vaasa, 65100,

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.
Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan