Sosiaalityöntekijän viran sijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 700 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa. Etsimme pitkäaikaiselle sosiaalityöntekijällemme työnjatkajaa A-klinikalle.

A-klinikka kuuluu psykososiaalisiin palveluihin ja on osa Terapiakeskusta yhdessä aikuisten mielenterveyspalveluiden ja lasten ja nuorten psykiatrisen yksikön kanssa. Psykososiaalisiin palveluihin kuuluu Terapiakeskuksen lisäksi psykiatrinen kotikuntoutus.


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS A-KLINIKALLA

A-klinikan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lähinnä päihderiippuvaisten asiakkaiden arviointi ja hoito ja toimiminen sosiaalityön asiantuntijana A-klinikan moniammatillisessa työryhmässä. A-klinikkatyön lisäksi sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu asiakkaita koskevia palvelu- ja maksupäätöksiä psykososiaalisissa palveluissa. Työn suorituspaikkoja ovat Ylivieska ja Nivala.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän sijaiskelpoisuuden omaavalla hakijalla. Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian ja se kestää 31.7.2021 saakka. Jatkossa virka tullaan laittamaan mahdollisesti auki vakinaisena.

Jätä hakemus Kuntarekryn kautta 29.1.21 klo 12 mennessä. Palkkaus toimiin määräytyy KVTS:n mukaisesti. Sijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Viran hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni, p. 044 4195324
- A-klinikan osastonhoitaja Elisa Parhiala, p. 044 4196610
tai sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni, p. 044 4195324
- A-klinikan osastonhoitaja Elisa Parhiala, p. 044 4196610
tai sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!