Skip to main content
test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN SIJAISUUS - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme joukkoomme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Viransijaisuuteen ajalle 3.8.22-28.3.23, mahdollisesti 31.5.2023 saakka.

Lapsiperhesosiaalityössä painopiste on ennaltaehkäisevässä ja varhaisen tuen palveluissa. Haettavana oleva sosiaalityöntekijän virka sisältää ensisijaisesti lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja siihen sisältyvän lastensuojelutarpeen selvityksen, sekä lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten ja yhteydenottojen käsittelyn ja työskentelyn sosiaalihuoltolain asiakasperheiden kanssa. Työ voi sisältää myös työskentelyä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon asiakasperheiden kanssa.

Tällä hetkellä perhe- ja sosiaalikeskuksen lapsiperheiden sosiaalityössä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, palveluohjaaja, kolme perheohjaajaa, perhekeskusohjaaja ja kaksi lapsiperhehoitajaa, sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työyhteisössä vallitsee hyvä henki ja tiimiltä saa vankkaa tukea. Työskentelemme systeemisen sosiaalityön mukaisesti ja tiimin tukena työskentelee perheterapeutti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys. Viransijaisuuteen voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Viransijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemus ja CV tulee tehdä 3.7.22 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelut ovat keskiviikkona 6.7.22. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Pirkko Porrassalmi 050 359 5016 ja sosiaalityöntekijä Kaisa Thessler 040 744 5989. Sähköpostilla etunimi.sukunimi@muurame.fi

Lisätietoja

Muuramen hyvinvointi liikelaitos

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat