Sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on haettavana sosiaalityöntekijän viransijaisuus lastensuojelussa ajalle 1.4.2019-30.3.2020.

Viransijaisuuden työtehtävät koostuvat lapsi- ja perhekohtaisesta lastensuojelun sosiaalityöstä (palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö) ja pienestä osasta aikuissosiaalityötä yhteistyössä tiimin jäsenten ja moniammatillisten verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijä voi osallistua alueelliseen sosiaalipäivystystyöhön. Selänteen lastensuojelu työskentelee systeemisen lastensuojelumallin mukaisesti. Lastensuojelun tiimiin Selänteessä kuuluvat haettavan sijaisen lisäksi kolme sosiaalityöntekijää, sosiaaliohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä. Pääset mukaan innostuneeseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön, ja tiimin työntekijät ovat kokeneita ja työhönsä sitoutuneita. Työntekijät saavat säännöllisesti työnohjausta.

Työskentelyalueena on Pyhäjärvi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus lastensuojelutyöstä. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä tiimityöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laillistettu sosiaalityöntekijä), tai lain edellyttämät sosiaalityön opinnot ammattiin opiskelevalta (aineopinnot+harjoittelu).

Sijainen valitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Minna Malila, Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Toipilaspolku 1, 86800 Pyhäjärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän 223844 työavain. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työ alkaa: 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n ja TVA:n mukainen
Työavain: 223844

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Lisätietoja antavat: johtava sosiaalityöntekijä Helena Eskola p. 044 4457 943 sekä hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040 180 8992.

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymä järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan