Sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Loimaan kaupunki

Hei, tule Loimaalle töihin Ankkuri sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen poliisiasemalle!

Ankkuritoimintaa toteutetaan moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat poliisi, sosiaalityöntekijä ja sairaanhoitaja. Loimaan Ankkuritiimin toiminta-aluetta on Loimaan kaupunki sekä Auran, Kosken Tl, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat.
Ankkuri on valtakunnallisesti käyttöön otettu toimintamalli, jossa on otettu huomioon alueelliset ja paikalliset olosuhteet ja jo olemassa olleet käytännöt.

Ankkuritoiminnan tavoitteena on:

1. Varhainen puuttuminen alaikäisten rikolliseen käyttäytymiseen, nuoren asiakkaan kokonaisvaltainen elämäntilanteen ja avun tarpeen selvittäminen sekä avun ja tuen piiriin ohjaaminen.
2. Puuttuminen lähisuhde- ja perheväkivaltaan sekä tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin ohjaaminen.
3. Sisäisen turvallisuuden lisääminen moniammatillisella yhteistyöllä.

Ankkurin sosiaalityöntekijän (määräaikainen viransijaisuus 1.6.2021-1.5.2022, (sijaisuus saatta jatkua pitempäänkin) keskeisinä tehtävinä ovat kuulusteluedustus alaikäisten kuulusteluissa, palvelutarpeen arvioinnit, asiantuntijatehtävät, verkostoyhteistyö sekä poliisiaseman muu sosiaalityö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työaika on 38 h 15 min/vko, palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (Ankkurin sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 4050,00 €/kk määräaikaisesti 1.12.2022) ja koeaika on 4 kk.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.
Valitulle tehdään henkilöturvallisuusselvitys poliisiasemalla työskentelyn vuoksi.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen, puh. 02 7612100, timo.hokkanen@loimaa.fi

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.


Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa

Sinulle suositellut työpaikat