Sosiaalityöntekijän viransijaisuus - Loimaan kaupunki

Ankkurin sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 15.8.2021-31.8.2022 (viransijaisuus saattaa jatkua pidempäänkin).
Tarvitsemme sinua Loimaan poliisiasemalle Ankkuri-tiimiin sosiaalityöntekijäksi. Pääset tekemään töitä Pekka-poliisin ja Marika-sairaanhoitajan kanssa moniammatillisessa tiimissä, jossa keskiössä on alle 18-vuotiaat asiakkaat. Työtä tehdään kentällä, lähikunnissa ja poliisiasemalla. Sinulla pitää olla oma auto, hurtti huumori ja rautainen ammattitaito. Ankkurityön lisäksi vastaat virka-aikaisesta sosiaalipäivystyksestä ja muusta poliisiaseman sosiaalityöstä.

Me tarjoamme pätevälle sosiaalityöntekijälle Varsinais-Suomen parasta sosiaalityöntekijän palkkaa, 4090,50 euroa/kk. Lisäksi olet osa Loimaan kaupungin lastensuojelun tiimiä, josta saat tukea ja vahvan esimiestyöskentelyn.

Työ alkaa ASAP!

Työaika on 38h 15min/vko. Koeaika on 4 kk.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Hakijan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti. Valitulle tehdään henkilöturvallisuusselvitys poliisiasemalla työskentelyn vuoksi.

AIKAISEMMIN TULLEET HAKEMUKSET HUOMIOIDAAN TÄMÄN HAUN YHTEYDESSÄ.

Haku päättyy 6.8.2021.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Heli Kaskiluoto heli.kaskiluoto@oripaa.fi puh 050 5728 053

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

Sinulle suositellut työpaikat