Sosiaalityöntekijän viransijaisuus, Joensuu (id2004) - Siun sote

Sosiaalityöntekijän viransijaisuus, Joensuu (id2004) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 2.6.2019 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus
Haemme uutta ammattilaista auttamaan lapsia ja perheitä sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen 31.12.2019 saakka. Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian. Tarjoamme työn kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä.

Kaikilla lapsilla ja nuorilla on oikeus turvalliseen ja tukea antavaan kasvuympäristöön sekä oman tarpeensa mukaiseen erityiseen suojeluun. Lastensuojelun ensisijaisena tehtävänä on lapsen oikeuksien turvaaminen sekä vanhempien tukeminen kasvatustehtävässään siten, että lapsi tai nuori saa riittävää tukea omassa kodissaan yksilöllisiin tarpeisiinsa.
Siun soten keskisen alueen lastensuojelun avohuollon yksikössämme on vastaanottotiimi ja 4 alueellista tiimiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia. Avoinna oleva viransijaisuus on tiimissä, jossa työskennellään alueiden keskusta, Noljakka ja Marjala perheiden kanssa. Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lasten vastuusosiaalityöntekijänä, joka vastaa lapsen/perheen palvelutarpeen arvioinnista, asiakassuunnitelman ja tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta sekä riittävyyden arvioinnista, kiireellisten sijoitusten toteuttamisesta ja huostaanoton valmistelusta. Huostaanotettujen lasten asioista vastaavat sijaishuollon sosiaalityöntekijät.
Työ edellyttää itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä. Työtehtävien hoitamisessa on eduksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
Kelpoisuusehtona on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3555,20e. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).
Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Reetta Jokinen, reetta.jokinen@siunsote.fi, p. 013 330 5915
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 20.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Työpaikka
  • siso-2004
  • 2.5.2019 - 2.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan