Sosiaalityöntekijän viransijaisuus Lastensuojelun avopalvelut, Imatra

Hakuaika päättyy  9.8.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haluatko tehdä töitä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin eteen? Etsimme joukkoomme määräaikaiseen palvelussuhteeseen 31.12.2024 saakka

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIHIN

Lastensuojelun avopalvelut sijoittuvat Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lastensuojelun sosiaalityön ja yhteisten erityispalveluiden vastuuyksikköön. Lastensuojelun avopalveluiden sosiaalityöntekijänä teet työtä systeemisessä tiimissä, johon kuuluu sosiaalityöntekijöitä, ohjaajia ja perheterapeutti. Työssäsi osallistut erilaisten ratkaisujen etsimiseen yhdessä asiakkaiden, heidän verkostojensa ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä ja teet suunnitelmallista lastensuojelun sosiaalityötä yhdessä systeemisen tiimin kanssa. Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä työskentelet tiiviisti lapsen ja hänen läheistensä kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu päätöksenteko asiakkaiden palveluista ja päätösten toimeenpanon seuranta. Tehtävääsi sisältyy myös virka-aikainen päivystys.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aktiivinen ja asiakaslähtöinen työote sekä sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi kokemuksesi lastensuojelutyöstä.

Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegoiden tuen, työnohjausta ja moniammatillista työskentelyä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat henkilöt, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Voimassa oleva ajokortti on välttämättömyys tehtävän hoitamisessa.

Viransijaisuus täytetään sopimuksen mukaan.

Viransijaisuuteen valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa vallinnasta tiedon saatuaan.

Viransijaisuudessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Viransijaisuuden sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo, Imatra. Viransijaisuuden toiminta-alueena on koko Etelä-Karjala.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Viransijaisuudessa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 9.8.2024 mennessä. Huomioithan, että haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

5.7.24 saakka Toimintayksikön esihenkilö Sanna Aho puh. 040 358 1769 sanna.aho@ekhva.fi

8.-18.7.24 Anne Martikainen puh. 0400 738 108

22.7.24 alkaen Anne Korhonen puh. 040 535 1344

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan