Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän virka (2), lastensuojelu - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin lastensuojelussa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa.

Lastensuojelun työryhmässä työskentelee viisi sosiaalityöntekijää, perheterapeutti ja johtava sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijöistä yksi on siirtymässä eläkkeelle ja toinen sisäisenä siirtona toiseen tehtävään. Tiimissämme on nyt tilaa kahdelle uudelle työkaverille!

Etsimme joukkoomme henkilöitä, joilla on kokemusta ja osaamista lastensuojelun sosiaalityöstä. Ennen kaikkea odotamme innokkuutta olla osana meidän tiimiä ja työskennellä nokialaisten lapsiperheiden parhaaksi. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavaa mieltä ja myönteistä asennetta eikä huumorintajustakaan ole haittaa. Työ on vaihtelevaa, tärkeää ja merkityksellistä, ja tarjoaa mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta.

Meillä lastensuojelun asiakasmäärät ovat 1.1.2022 voimaan tulleen lain mukaiset. Lastensuojelu tekee tiivistä yhteistyötä lapsiperheiden sosiaalipalveluiden ja muiden toimijoiden kanssa. Sopivan kokoisessa kaupungissa verkostotyö on sujuvaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen tehtäväkohtaisen palkan, rekrytointilisän, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä työnohjauksen. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkkinä liikunta- ja kulttuurisetelit sekä liikunnallinen Ikinäätä-toiminta. Meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä etätyötä. Käytössämme on virka-auto.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7 §) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävät voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevilla henkilöllä, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Tehtäväkohtainen palkka on 3596,41 € + rekrytointilisä 200 €. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan.

Haastattelut pidetään keskiviikkona 6.7. klo 8.30-10.30. Haastattelut voidaan tarvittaessa aloittaa jo hakuaikana.

Valitun on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 3 §:n mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste). Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a§ mukaista suojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Valtanen p. 040 724 1711
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Perhepalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta.

Yhteystiedot www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat