Sosiaalityöntekijän virka - Someron kaupunki

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ on yhdennettyä sosiaalityötä. Tehtävänkuvaan kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaiset perhepalvelut, lastensuojelun sosiaalityö sekä aikuissosiaalityöntekijän tehtävät.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta lastensuojelusta, asiakas- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työssä tarvitaan myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittaman rekisteriotteen sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen.
Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset on jätettävä viimeistään klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimistoon, os. PL 35, 31401 SOMERO

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Marjaana Sorokin
Johtava sosiaalityöntekijä
p.044 7791220
etunimi.sukunimi@somero.fi
Taru Nordlund, p. 044 7791500
Perusturvajohtaja
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Jänistie 1, Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi
Somero on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan