SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion, Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska, hoito- ja hoivapalveluissa on uudelleen haettavana

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Etsimme sosiaalityöntekijää palveluneuvonnan moniammatilliseen tiimiin päättämään hoito- ja hoivapalveluiden sosiaalityöstä yhteistyössä työryhmän kanssa ja tuella. Viran alkusijoituspaikka on kotihoidon palveluneuvonnan vastuuyksikkö.

Sosiaalityöntekijä päättää
- harkinnanvaraisista tukipalveluista ja etuuksista kriteerien ja talousarvioon varatun määrärahan mukaisesti
- kotihoidon tulosyksikön palveluista perittävistä maksuista ja palvelusetelin arvosta siltä osin kuin niihin liittyy harkintaa
- sosiaalihuoltolain mukaisista kuljetuspalveluista määrärahojen puitteissa, tarvittaessa moniammatillisen työryhmän valmistelun pohjalta

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Viran hakijalta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen ikäihmisten palveluissa. Arvostamme hakijan kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Vaadimme oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka täytetään 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden mukaan. Virassa on 6 kk:n koeaika. Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 13.12.2019 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun Kuntarekryn kautta. Aiemmin hakeneet huomioidaan.

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- palveluesimies Johanna Nissinen p. 044 419 5418
- palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!