Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työ on yhdennettyä sosiaalityötä. Tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti lastensuojelun sosiaalityö, mutta myös perhepalveluiden ja aikuissosiaalityön sosiaalityö. Sosiaalityön työryhmä saa säännöllisesti työnohjausta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta lastensuojelusta, asiakas- ja tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työssä tarvitaan myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittaman rekisteriotteen sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain § 48 edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 13.12.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimitettava Someron Perusturvatoimistoon, os. PL 35, 31401 SOMERO

Tutustu työnantajaan

Marjaana Sorokin
Johtava sosiaalityöntekijä
p.044 7791220
etunimi.sukunimi@somero.fi
Taru Nordlund, p. 044 7791500
Perusturvajohtaja
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva
Osoite: Jänistie 1, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.