Sosiaalityöntekijän virka - Nokian kaupunki

Virka on lapsiperheiden sosiaalipalveluissa.
Täällä syntyy uutta, on myös lapsiperheiden sosiaalipalveluiden ja lastensuojelun kantava ajatus. Vuoden 2019 aikana olemme ottaneet käyttöön systeemisen lastensuojelumallin ja nyt tarvitsemme innokkaita tekijöitä mukaan kehittämään toimintaamme ja vahvistamaan tiimiämme. Virka on uusi ja se sijoittuu lapsiperheiden sosiaalipalveluiden tiimiin. Sosiaalityöntekijän tehtävänkuvaan kuuluu mm. palvelutarpeen arvioinnit, sosiaalihuoltolain mukaiset asiakkuudet sekä virka-aikainen päivystys.

Lapsiperheiden ja lastensuojelun sosiaalityössä työskentelee 9,5 sosiaalityöntekijää, lastenvalvoja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheterapeutti sekä 11 muuta ammattilaista lapsiperheiden kotipalvelussa, palveluohjauksessa ja perhetyössä. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

Tarjoamme kilpailukykyisen tehtäväkohtaisen palkan, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä työnohjauksen. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkkinä liikunta- ja kulttuurisetelit sekä liikunnallisen Ikinäätä-toiminnan.

Ennen kaikkea odotamme innokkuutta olla osana meidän tiimiä ja työskentelyä nokialaisten lapsiperheiden parhaaksi. Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 32 §) mukainen kelpoisuus. Valitun on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste).
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja voit kysellä johtavalta sosiaalityöntekijältä Kaisa Männistöltä p. 040 7799 159. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perhepalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.