Sosiaalityöntekijän virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) julistaa haettavaksi 27.10.2020 klo 16 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN lapsiperheiden palveluissa

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion lapsiperheiden palveluihin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut kuten lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, lapsiperheiden kotipalvelu, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut sekä muut sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut.

Sosiaalityöntekijän virkatehtäviin kuuluu lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnit sekä toimiminen erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä. Moniammatillinen yhteistyö muiden lapsiperheiden parissa työskentelevien tahojen kanssa on tärkeä osa työtä. Alueellinen, virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys on siirtymässä Oulaskankaan yhteispäivystyksen yhteyteen. Ennen siirtymän toteutumista sosiaalityöntekijä voi toimia vuorollaan sosiaalipäivystäjänä virka-ajan ulkopuolella

Sosiaalityöntekijän ensisijainen toimipiste on Ylivieskan perhepalvelukeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä asennetta, paineensietokykyä sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työ vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn että valmiuksia tiimi- ja verkostotyöhön. Arvostamme kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoitamiseksi on välttämätön.

Meillä pääset tekemään vastuullista asiakastyötä ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin. Saat tiimin ja lähiesimiehen tuen työskentelyllesi sekä säännöllisen työnohjauksen. Palkkaa ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 27.10.2020 klo 16 mennessä.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja virasta antaa:
- palvelupäällikkö Kaija Jokela p. 044 419 5710 tai sähköpostilla: kaija.jokela@kalliopp.fi
- palvelujohtaja Leena Iisakkila p. 044 419 5027, leena.iisakkila@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja virasta antavat:
- palvelupäällikkö Kaija Jokela p. 044 419 5710 tai sähköpostilla: kaija.jokela@kalliopp.fi
- palvelujohtaja Leena Iisakkila p. 044 419 5027, leena.iisakkila@kalliopp.fi

Perhepalvelukeskus
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!