Sosiaalityöntekijän virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion aikuissosiaalityön tulosyksikössä perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana 29.1.2021 kello:14 mennessä

Työikäisten palvelujen SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Viran alkaessa toimipisteenä on Perhepalvelukeskus Ylivieska/ Ylivieskan sosiaalitoimisto

Aikuissosiaalityön tulosyksikössä työskentelevät aikuissosiaalityön palvelupäällikön lisäksi kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa. Sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalialan ammattilaisena aikuissosiaalityön tiimissä, ja työtehtäviisi kuuluvat asiakkaan vastuutyöntekijänä toimiminen, palveluohjaus, palvelutarpeenarviointi, moniammatillinen verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa, sekä toimeentulotukityö ja kuntouttavan työtoiminnan tehtäviä. Sosiaalityö työikäisten parissa on sosiaalista toimintakykyä ylläpitävää ja muutokseen tähtäävää suunnitelmallista sosiaalityötä. Työ sisältää virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen työtehtävät erikseen sovittuina ajankohtina.

Tarjoamme valitulle mukavan ja monipuolisen työryhmän sekä tiiviin lähiesimiehen tuen. Työssäsi pääset osallistumaan myös palvelujen kehittämiseen. Työssä tukena on tiivis ja säännöllisesti toteutuva työnohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 7 § mukainen ammattipätevyys. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalityöntekijänä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä asennetta, paineensieto kykyä, asiakaslähtöistä työotetta, sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa työtilanteissa. Työ vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, että valmiuksia tiimi- ja parityöhön, sekä näkemystä moniammatillisesta verkostotyöstä ja työn kehittämisestä. Arvostamme laaja-alaista kokemusta monipuolisesta sosiaalityöstä. Oman auton käyttömahdollisuus työtehtävien hoitamiseksi on välttämätön.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on savuton työpaikka. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Viran sijaisuuteen valitun on esitettävä ennen työn vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Paikka täytetään mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Kaija Jämbäck puh. 044-4195701
Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
Aikuissosiaalityön palvelupäällikkö Kaija Jämbäck puh. 044-4195701
Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Aikuissosiaalityö
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!