Sosiaalityöntekijän virka - Loimaan kaupunki

Loimaan kaupungin lastensuojeluun haetaan sosiaalityöntekijää (virka) 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluvat lastensuojelun avo- sijais- ja jälkihuollon työtehtävät. Verkostotyöskentely on olennainen osa työtehtäviä. Lastensuojelussa työskentelevällä sosiaalityöntekijällä on tukenaan moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu 5 sosiaalityöntekijää sekä 3 sosiaaliohjaajaa, lisäksi yhteistyötä tehdään tiiviisti mm. muiden varhaisen tuen yksiköiden ja perheneuvolan ammattilaisten kanssa. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen. Työyhteisössä pidämme tärkeänä yhteistyön sujuvuutta, työssä jaksamista tukevaa ilmapiiriä, joustavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Eduksi katsotaan työkokemus lapsiperheiden kanssa tehdystä työstä. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3730,00 €-4050,00 € riippuen tehtävien laajuudesta. Tämän lisäksi rekrytointilisä 1000,00 €, joka maksetaan 6 kk:n virkasuhteen keston jälkeen sekä 12 kk:n virkasuhteen keston jälkeen.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Koeaika on 6 kuukautta.
Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen, 02 761 2100, timo.hokkanen@loimaa.fi, lisätietoja 21.6.2021 asti

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimen hallinto

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

Sinulle suositellut työpaikat