Sosiaalityöntekijän virka - Joutsan kunta

Joutsan kunnan sosiaali- ja vammaispalveluihin on haettavana toistaiseksi voimassa oleva sosiaalityöntekijän virka.

Tehtävää alkaa 1.11.2021.

Tervetuloa innokkaaseen kehitysmyönteiseen joukkoomme. Teemme yhdennettyä sosiaalityötä, joten työtehtävät ovat laajat ja mielenkiintoiset. Tehtävään sisältyy aikuis- ja perhesosiaalityön, lastensuojelun sekä tarvittaessa vammaispalvelun tehtävät. Sosiaalityön tiimissämme työskentelevät tällä hetkellä johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä, palveluohjaaja, sosiaaliohjaaja sekä kaksi perhetyöntekijää ja sosiaalitoimen kanslisti.

Palvelutarpeen arvioinnit sekä asiakastyötä tehdään työparityönä sekä monialaisesti niin sosiaalityön vastuualueen sisällä, että muiden toimijoiden kanssa. Työyhteisömme kouluttautuu syksyn 2021 aikana systeemiseen lastensuojelun tiimimalliin.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kokemus lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosiaalihuollon hyvää asiantuntemusta, monialaista työotetta ja kokonaisnäkemystä sekä halua kehittää työtä osana tiimiä. Arvostamme positiivista työotetta, asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutus ja verkostotyön taitoja.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytettävissäsi ovat Joutsan kunnan kattavat työhyvinvointiedut. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6§:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Virkasuhteissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haastattelut viikoilla 31 ja 32.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Päivi Boualem 040 358 0009 (12.7.2021 alkaen)
perusturva johtaja Anna-Maija Kääriäinen 0400 641 105
sosiaalityöntekijä Maarit Rantanen 040 176 8057 (12.7.2021 saakka)

Lisätietoja

Joutsan kunta

www.joutsa.fi


Osoite: Myllytie 12, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat