Sosiaalityöntekijän virka - Kangasalan kaupunki

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Kangasalan kaupunki on koulutusmyönteinen ja itsensä kehittämiseen kannustava työnantaja. Kangasalan kaupunki tarjoaa työsuhde-etuina muun muassa uintilippuja, kulttuuri- ja liikunta etuja sekä panostaa työhyvinvoinnin ylläpitoon. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää ja pyrimme työn kokonaiskuormittavuuden hyvään hallintaan. Tehtäväkohtainen palkka työsuhteen alussa on 3231,15€/kk.

Viran pääasiallinen sijoituspaikka on Mielenterveys- ja päihdepalveluiden nuorisopoliklinikka, joka on osa kunnallista erikoissairaanhoitoa ja tarjoaa palveluja 13-17-vuotiaille. Erikoislääkärijohtoiseen työryhmään kuuluvat erikoislääkärin lisäksi psykologi, 3 sairaanhoitajaa ja nyt haettavana oleva sosiaalityöntekijä.

Sosiaalityö nuorisopoliklinikalla on monipuolista, haastavaa ja nuoren tilanteeseen kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan pyrkivää. Sosiaalityön tavoitteena on vahvistaa nuoren toimintakykyä ja ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä. Sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu moniammatillinen ja suunnitelmallinen asiakastyö. Sosiaalityöntekijän asiakkaina on pääosin nuoren eri verkostot, viranomaiset ja läheiset/omaiset.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme aktiivista ja kehittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Edellytämme hakijalta vahvaa verkosto-osaamista ja aiempaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi hakijalle eduksi luetaan Nepsy-osaaminen sekä laajaa kuntoutuksellisten palvelurakenteiden osaamista.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Kangasala on savuton työnantaja.

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen osastonhoitaja Marcel Mathier. Yhteydenotot toivotaan sähköpostitse etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen osastonhoitaja Marcel Mathier. Yhteydenotot toivotaan sähköpostitse etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Myllystenpohjantie, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat