Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän virka - Joutsan kunta

Hei sinä aktiivinen, vuorovaikutustaitoinen ja innokas sosiaalityöntekijä. Meillä on Joutsan kunnassa avoinna sosiaalityöntekijän toistaiseksi voimassaoleva virka. Työ alkaa elokuun aikana tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan.

Joutsassa tehdään yhdennettyä sosiaalityötä. Lasten- ja perheiden sosiaalityö ja lastensuojelu ovat kuitenkin työsi pääasialliset painopisteet. Sosiaalityössä on aloitettu Systeemisen lastensuojelu toimintamallin käyttöön ottoa. Sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus. Meillä sinulla on myös mahdollisuus tehdä osittaista etätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 3 §) mukainen pätevyys. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Maksamme sinulle SOTE-Sopimuksen:n mukaisen palkan. Virkaan tullessasi saat mukavan työyhteisön, kunnan tyhy-edut käyttöösi, esimiehesi tuen ja työnohjauksen sekä monipuolisen työn.

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/terveys-ja-sosiaalipalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Päivi Boualem, puh. 040 358 0009, paivi.boualem@joutsa.fi (ei 27.-31.7.2022)
perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh. 0400 641 105, anna-maija.kaariainen@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Myllytie, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat