Sosiaalityöntekijän virka, Joensuu (id2215) - Siun sote

Sosiaalityöntekijän virka, Joensuu (id2215) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 28.7.2019 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka
Haemme gerontologisen sosiaalityön tiimiimme Joensuuhun sosiaalityöntekijää.

Oletko Sinä se hakemamme gerontologisen sosiaalityön asiantuntija, joka haluat tulla tehokkaaseen tiimimme työskentelemää kanssamme ja kehittämään Siun soten gerontologista sosiaalityötä? Työntekijä toimii Joensuun kaupungin alueella. Tarkempi aluejako määritellään myöhemmin.
Työn lähtökohtana on iäkkään asiakkaan yksilöllinen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva ajattelutapa.
Gerontologisen sosiaalityöntekijän työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä hoitaa esim. vuokra-asumiseen liittyviä asioita, sosiaalisten ja taloudellisten asioiden selvittelyä. Sosiaalityöntekijä antaa myös ohjausta ja neuvontaa, selvittää ongelmatilanteita ja etsii ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä asiakkaan ja omaisten sekä muiden yhteystyötahojen kanssa ja auttaa eri etuuksien hakemisessa. Työ vaatii itseohjautuvuutta, mutta taustatukena ovat esimies ja vahva gerontologisen sosiaalityön tiimi. Jos Sinulla on gerontologisen sosiaalityön opintoja tai työkokemusta, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan työtehtävien hoidossa.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 1.10.2019 sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 3199,34 €.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.
Opiskelu - ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.
Lisätietoja antaa viikoilla 26 - 28 johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Rautiainen p. 013 330 7123, kaisa.rautiainen@siunsote.fi.
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 24.6.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2215
  • 24.6.2019 - 28.7.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

viikoilla 26 - 28 johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Rautiainen p. 013 330 7123, kaisa.rautiainen@siunsote.fi.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan