Sosiaalityöntekijän virka lastensuojelussa - Raaseporin kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka lastensuojelussa - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä. Sosiaalipalvelujen tuotanto jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä maahanmuuttajatoimisto.

Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on kuusi sosiaalityöntekijää, kahdeksan perhetyöntekijää, kaksi lastenvalvojaa, yksi kanslisti ja yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla on myös vastaanottopiste.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.
Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä. Ensisijaisesti hoidat kodin ulkopuoliseen hoitoon sijoitettujen lasten asioita. Työnohjaus on mahdollista.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika 6 kuukautta. Oma auto on eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 248541. Hakuaika päättyy 24.9.2019 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Lisätietoja antaa Theresa Vihlman puh. 019-289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi tai Lenita Lehtikangas puh. 019-289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi.

Lapsi- ja perhepalvelut
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.
Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan