Sosiaalityöntekijän virka, Liperi (id3304) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 30.8.2020
mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Etsimme työyhteisöömme sosiaalityöntekijää Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden läntiselle alueelle lastensuojeluun. Läntisen alueen lastensuojelussa työskennellään Outokummun, Polvijärven, Heinäveden ja Liperin alueella ja toimipiste sijaitsee Ylämyllyllä. Viran hakuaikaa on jatkettu, virkaa aiemmin hakeneet otetaan huomioon uudessa haussa.

Työtehtävät käsittävät lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon sosiaalityöntekijän tehtävät.

Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman ja tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta sekä riittävyyden arvioinnista. Sijaishuollon tehtäviin kuuluu sijoituksen aikainen vastuusosiaalityö lapsen ja hänen vanhempansa kanssa sekä yhteistyö sijaishuoltopaikkojen ja lapsen muun verkoston kanssa. Jälkihuollon sosiaalityön tavoitteena on tukea asiakasta ja hänen verkostoaan sijoituksen päättymisen jälkeen.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijällä on tukenaan tiimi, johon kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kahdeksan sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa ja perhetyöntekijä. Taustatukena ovat tiiviit yhteistyöverkostot mm. aikuissosiaalityössä. Olemme siirtyneet systeemiseen työotteeseen, johon uusille työntekijöille tarjotaan koulutusta.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Tehtäväkohtainen palkka 3555,20 euroa.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä. Viran hoitamisessa ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään
valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä
lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki
lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen, riikka.rasanen@siunsote.fi, p. 013 330 5491 tai palvelujohtaja Mervi Paddar mervi.paddar@siunsote.fi, p. 013 330 5333.

Joensuussa 1.6.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

johtava sosiaalityöntekijä Riikka Räsänen, riikka.rasanen@siunsote.fi, p. 013 330 5491 tai palvelujohtaja Mervi Paddar mervi.paddar@siunsote.fi, p. 013 330 5333.

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!